logo_seminarside3  

Velkommen til tverrfaglig seminar om diagnostisering og behandling i øvre cervikalcolumna og relaterte symptomer

Trondheim, 8.-10. mars 2013 

Er gevinsten ved manipulasjon av nakke stor nok i forhold til risikoen?

Årets seminar tar for seg manipulasjon som behandling av mekanisk betingede smerter i cervikalcolumna, med hovedvekt på øvre cervikal. I tillegg til foredragsholdere fra Norge, har vi invitert forskere med et klinisk ståsted fra England, Franrike og Danmark.

Manipulasjon som behandlingsform ved lidelser i cervikalcolumna har lange tradisjoner i de fleste vestlige land. Det siste tiåret har sterke fagmiljø innen manuellterapi og legevitenskap stilt spørsmål om gevinsten av behandlingen står i forhold til risikoen.

Viktig melding: Alle manuellterapeuter
betaler medlemspris,
4.200 kr!

Fysioterapeuter med manuellterapikurs
i NMF eller NFF
betaler studentpris, 1.990 kr! 

Denne problemstillingen blir grundig belyst. Ny kunnskap om hvordan vi kan vurdere risiko for cervikal arteriell dysfunksjon på en god måte blir presentert.

Daglig undersøker og behandler vi plager som kan relateres til øvre cervikal. De premanipulative testene og behandlingen vi bruker,  vil bli satt under «lupen». OBS! Vi vil også sette fokus på pasient-terapeutrollen og tankeprosesser (over snippen!) relatert til dette.

Fem fagprofesjoner er representert på årets seminar, så alt ligger til rette for at vi skal få et interessant tverrfaglig arrangement både faglig og sosialt. Et forum der man kan diskutere fritt faglige utfordringer som hverdagen byr på, samtidig som vi kan bygge relasjoner og pleie kontakter med mange gode kolleger. Et must for alle!

Hilsen Seminarkomiteen

Cl_Clarion_Hotel_Congress_Trondheim_GE_02Seminaret går av stabelen på Clarion Hotel & Congress i Trondheim. De som melder seg på før 6. januar er med i trekningen om en weekend for to på dette nye, flotte hotellet! Klikk på bildet og les mer om hotellet!

 


 
Været i Trondheim
Trondheim
Norge
Mandag 05.12.2016
5°C Delvis skyet fra nord-nordvest
6.2 m/s
0 mm
Delvis skyet, 6.2 m/s, Nordvest, Laber bris. 0 mm. 1012.9 hPa
Værdata levert av yr.no